Despre noi
Este usor sa grupezi florile, pomii, legumele sub o singura eticheta simpla: plante. Dar ce cuvant poti folosi ca sa surprinzi laolalta iazul, terasa, poteca, gazonul? Un astfel de cuvant nu exista. Totusi, desi nu exista un termen unic satisfacator pentru a le cuprinde pe toate, le putem referi generic prin "amenajari in gradina".

Am luat fiinta in anul 1999 prin productia de ghivece ornamentale realizate din muschi de padure, lemn si alte materiale ce se gasesc in natura. Treptat am abordat si amenajarea spatiilor verzi de la faza de proiectare trecand prin lucrarile de pregatire a solului si infiintare a (prin insamantare simpla, hidroinsamantare sau prin rulouri de gazon); realizarea iazurilor artificiale a cursurilor de apa; la sistemele de irigat, in cateva cuvinte predarea "la cheie" a unui spatiu amenajat sub sloganul "propriul tau RAI".

Suntem o echipa dinamica care lucreaza cu pasiune si profesionalism in tot ceea ce facem pentru a putea deservi cele mai exigente gusturi ale clientilor nostrii. Ne adresam acestora prin preturi competitive la cea mai buna calitate.
Clienti
Contact
adresa: str. Nucului, nr. 12
550092 Sibiu, Romania

telefon:
0740.575.199

email: office@grsgarden.ro
website: www.grsgarden.ro